Selskap og konferanse

Putten Seter er et populært sted for å samle familie og venner til jubiléer, brylluper, dåp, navnefest, konfirmasjon, eller bare for å tilbringe en hyggelig helg sammen!

Ønsker man kun felles middag, kan man ordne resten i hyttene som er fullt utstyrt. Men vi tar også på oss hele arrangement, og vi kan tilrettelegge for selskaper med opptil 70 personer. Skolejubiléer, lag og organisasjoner, og mindre konferanser passer også godt i hovedbygning eller i en av storhyttene.

For de som ønsker å stå for eget arrangement, kan Dovrestugu leies med godt kjøkken, langbord med spiseplass til 30 personer og sengeplass til 38 personer.

IMG_4647

På grunn av vår praktiske beliggenhet, er vi et populært sted for bedrifter, lag, organisasjoner og familie som ønsker å møtes et sted midt imellom. Putten Seter ligger mellom Oslo, Trondheim, Ålesund, og har kort veg over til Vestlandet. For dåp og bryllup kan vi anbefale Rossbu Kapell med sitteplass til ca. 50 personer, som ligger bare noen minutters gange fra Putten Seter. Spelemann, hestekjerre og kanefart kan ordnes på forespørsel. Våre kokker lager en meny etter dine ønsker.

Vi har lang erfaring som vertskap for ulike arrangementer, og gir deg gjerne gode råd. Ta gjerne kontakt!