Vinteraktiviteter

Skiløyper

Putten Seter ligger midt i løypenettet. Du kan spenne på deg skiene utenfor døra. Det er ca.150km. merkede og oppkjørte løyper ved Putten Seter, Høvringen, utenfor og innenfor Rondane Nasjonalpark. Se løypekartet på vinterirondane.no.

Aking

akingRett ved siden av hovedbygningen er det en meget god ski-og akebakke for både barn og voksne. Her er det fint å øve seg på ski, snowboard, lage hopp og ake.

Bli med på en spennende og utfordrende opplevelse ned Formolia (Denne aktiviteten er avhengig av nok snø)!

Se filmen nedenfor:

Grupper kan kontakte oss så arrangerer vi akerenn med fakler og nogo attåt.

Tur til Utsikten

Bli med på en fin ettermiddagstur med kaffe på svartkjele, og grilling av pølser for dem som ønsker det.

Rondane Skisenter

Rondane Skisenter tilbyr ulike aktiviteter, som opplæring og ulike fjellturer. Besøk nettsiden til Rondane Skisenter for mer informasjon. For påmelding kontakt skisenteret på tlf. 901 50 112.

Skitur med guide

Vi arrangerer en halvdagstur om torsdager, hvor vi avhengige av vær og vind, går både i og utenfor løypene. Nivået er lett øvet, de aller fleste kan være med. Påmelding dagen før til skiskolen– Fra uke 7 t.o.m. uke 14.

Fjellgudstjeneste i Rossbu kapell

Rossbu kapell er et privat kapell bygget av Alf Christian Rossow, innviet i 1999 med plass til omtrent 50 personer. Kapellet kan leies til vielser, barnedåp og gudstjenester. Gudstjenester på vinterstid holdes på nyttårsaften kl. 16 og skjærtorsdag i påsken kl12.

Om du ønsker å leie Rossbu kapell, kan du kontakte oss for avtale.